Facebook Pixel
Menu

Illustrate, Funkis & Palette

Illustrate, Funkis & Palette

Illustrate billederammer:
Med klar reference til den ikoniske Kubus kollektion, hænger den minimalistiske billedramme Illustrate svævende ud fra væggen. Til dine yndlingsillustrationer, din kunst, til dine kære. Illustrate sætter med sin tynde profil motivet i fokus, præcis som en billedramme bør.

Funkis Fotografier:
I samarbejde med den norske fotograf Kristine Norlander har by Lassen skabt en række værker, som stiller skarpt på nogle af Mogens Lassens og Flemming Lassens arkitektoniske vidundere. Norlander fokuserer på bygningernes karakteristiske, funktionalistiske linjer og geometriske kompositioner gennem close-ups og sort/hvide toner. Funkis prints findes i 5 motiv- og størrelsesvarianter.

Palette Prints:
Et heldigt fund i en gammel mappe på Danmarks kunstbibliotek, indeholdt farveprøver af Mogens Lassen, som sandsynligvis kan dateres tilbage til 1930’erne. Disse farveprøver blev udgangspunktet for by Lassens nye kunsttryk kollektion, Palette. Mappen indeholdt et udvalg af originale farveprøver og penselstrøg fra Mogens Lassens hånd, som han har lavet for at teste farverne for et af sine arkitektoniske projekter. Farveprøverne formodes at være til et hus på Bakkedal, nord for København.

15 vare(r)

15 vare(r)