Facebook Pixel

Handelsbetingelser hos magii.dk v. Kræmmerhuset Nakskov

De følgende Terms & Conditions (handelsbetingelser) gælder ved handel på www.magii.dk

 

1. SALGSVILKÅR OG LEVERINGSBETINGELSER

Læs venligst afsnittet om vores Vilkår og Betingelser før du handler på www.magii.dk. Ved at bruge og handle på www.magii.dk, accepterer du de nedenstående salgs- og leveringsbetingelser. Da disse løbende bliver opdateret (for at afspejle teknologiske ændringer, vores forretningsmodel og systems kapaciteter samt nye love eller myndighedskrav), anbefaler vi at du holder dig løbende opdateret på vores salgs- og leveringsbetingelser.

 

2. BESTILLING

Webshoppen er åben alle døgnets 24 timer. Dog kan det ske, at forretningen er lukket grundet vedligeholdelse. Vi bestræber os på at vedligeholdelsesarbejde udføres om natten. 

For at handle på www.magii.dk skal du være fyldt mindst 18 år og være i besiddelse af et gældende betalingskort, som vi accepterer. Hvis du endnu ikke er fyldt 18 år, skal du have juridisk ret til at indgå handelsaftalen. 

Du har ret til at fortryde købet, uden at skulle betale herfor og uden at give nogen begrundelse, dog senest 14 dage efter at varerne er blevet leveret til dig. Ved fortrydelses køb skal du selv betale for returfragten.

På nuværende tidspunkt kan vi kun gennemføre din bestilling, hvis leveringsadressen er en privat eller virksomhedsadresse i et af de lande, der optræder på listen under “ Vi sender til/shipping to”. Derfor er www.magii.dk kun beregnet til at blive brugt af personer, der er bosiddende i de listede lande.

Vi kan afslå et tilbud eller annullere et køb i de nedenstående situationer, uden at være ansvarlige for erstatning eller omkostninger. Vi vil informere dig på forhånd via email og forsøge at finde en løsning, og vil refundere alle gældende betalinger foretaget til os uden fradrag:

1.Dine betalingsoplysninger er ukorrekte eller ikke mulige at verificere.

2.Din ordre er muligvis udført med et svigagtigt formål, eller i forbindelse med en kriminel handling eller anden ulovlig aktivitet.

3.Der opstod en utilsigtet fejl på hjemmesiden, f.eks. en betalingsfejl osv.

4.Vi har en begrundet mistanke om, at du er under 18 år gammel.

5.Du er ikke bosiddende i et af de lande på listen under “Vi sender til”, eller vi var ikke i stand til at levere til den adresse, som du har oplyst.

6.Varen er udsolgt og ikke mulig at genbestille.

Ved at afgive en ordre på vores hjemmeside, afgiver du et tilbud til os om at købe de produkter, som du har valgt på disse salgs- og leveringsbetingelser.

Vi kan acceptere eller afslå dit tilbud efter eget skøn.

Vi kan kun acceptere tilbud, der er foretaget via vores hjemmeside www.magii.dk. Vi kan ikke acceptere tilbud der sker via email, breve eller fax.

Fra hvilket tidspunkt i bestillingsprocessen er du bundet af din ordre?

I det øjeblik, du klikker “Afgiv bestilling”, og kvitteringen bliver vist på din skærm, er du bundet af din bestilling.

Den kvittering, du modtager, er en automatisk bekræftelse, der betyder, at vi har modtaget din afsendte bestilling. Denne kvittering betyder dog ikke, at vi har accepteret din bestilling, og vi forbeholder os udtrykkeligt retten til at afslå din bestilling, efter at du har modtaget den automatiske kvittering.

Ved modtagelsen af din ordre, modtager du, efter vores ordregodkendelse, en ordrebekræftelse. Efter modtagelsen af denne, er ordren bindende. Husk derfor altid at gennemgå din bestilling inden denne bekræftes endeligt, så du selv har mulighed for at rette de oplysninger, du har indtastet. Dette gælder leverings- eller faktureringsadressen og kreditkortoplysninger, og du kan også ændre eller slette varer fra din indkøbskurv.

I tilfælde af, at du har lavet en fejl i bestillingsprocessen, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice på hello@magii.dk

Aftalens sprog: 
Aftalen er på dansk.

Adgang til aftalen: 
Vi gemmer alle aftaler, der bliver indgået, inklusive dit tilbud og ordrebekræftelsen. Samtidig anbefaler vi også at gemme disse dokumenter, da de efterfølgende ikke vil være tilgængelige.     

Svindel:
For at beskytte vores kunder og bibeholde sikkerheden i at handle online, vil vi sandsynligvis udføre en verificeringskontrol af de oplysninger du sender, når du afgiver en bestilling. Disse kontrolforanstaltninger kan inkludere kontrol af din adresse og betaling, samt kontrol af din ordre for at undgå svindel.

 

3. BETALINGSFORMER

3.1 Vi accepterer følgende betalingsformer:
Visa Dankort

Vær opmærksom på, at vi ikke accepterer betalingsmåder der ikke er nævnt ovenfor. Hvis du forsøger at betale på en anden måde, kan vi ikke holdes ansvarlige for dit tab af betalingen eller andre skader, der skyldes din handling.

 

3.2 Sikkerhedsnummer på betalingskort
For at sikre dig og for at undgå svindel, vil du blive bedt om at indtaste dit sikkerhedsnummer på kortet (CVV), når du betaler med betalingskort. Du kan finde dette 3-cifrede nummer på bagsiden af dit betalingskort. Det findes normalt til højre for dit kontonummer.

 

3.2 Betalingsproces
Når din bestilling og data er blevet verificerede, og dine bestilte produkter forlader vores lager til levering, vil betalingen blive trukket på din konto.

 Vær venligst opmærksom på, at din faktureringsadresse skal indtastes nøjagtigt, som den fremstår på dit kontoudtog.

  

4. PRISER OG MOMS 

4.1 Alle priser på produkter, fragtomkostninger og andre serviceydelser er inklusiv moms.
Fragtomkostninger bliver tilføjet per bestilling. Vi vil altid informere dig om den samlede pris, inklusive alle skatter, moms og andre omkostninger, såsom gebyrer og mulige fragtomkostninger.Priserne på hjemmesiden er dem, der er gældende på købstidspunktet. Priserne kan være underlagt ændringer uden varsel, men sådanne ændringer vil ikke påvirke bestillinger, som vi allerede har accepteret. Vi bestræber os på, at undgå informationsfejl, men vær opmærksom på, at prisfejl, stavefejl og andre fejl eller fejltagelser kan forekomme fra tid til anden. Vi vil kontrollere priserne som en del af vores bekræftelsesprocedure. Hvis den korrekte pris er mindre end den oplyste pris, vil du blive opkrævet den laveste pris. Hvis den korrekte pris er højere end den oplyste pris på vores hjemmeside, vil vi forsøge at kontakte dig. Hvis vi ikke er i stand til at komme i kontakt med dig, vil vi annullere din bestilling og underrette dig via email.


4.2 Valutaer 
Alle priser på www.magii.dk er opgivet i den valuta, der er gældende i dit land. Hvis du ønsker at ændre landevalget, kan du bruge landevalgslinket på hjemmesiden. Din leveringsadresse er bestemmende for, i hvilken valuta du vil blive opkrævet.

Vær opmærksom på, at ændring af landet, hvortil der leveres, kan have indflydelse på prisen og fragtomkostningerne. Du kan betale med nedenstående valutaer:

Danske Kroner (DKK) – Alle danske ordrer faktureres i Danske Kroner

Euro (EUR) – når du handler fra et land der anvender Euro.

Svenske Kroner (SEK) – når du handler fra Sverige.


4.3 Bestillingssikkerhed
Vi anvender sikre systemer til online bestillinger, der gør det muligt at bruge kryptering af dine oplysninger, såsom dit navn og adresse og væsentlige personlige oplysninger såsom kreditkortoplysninger. Dine oplysninger vil blive krypteret fra det øjeblik, du indtaster dem, og dine personlige oplysninger vil ikke blive gemt på en offentlig server. Dette betyder, at de oplysninger, der bliver udvekslet mellem dig og vores hjemmeside, ikke kan blive læst i det tilfælde, at de opfanges af andre.


5. FORSENDELSE OG LEVERING
På nuværende tidspunkt leverer vi til Danmark (eksklusiv Færøerne og Grønland) Sverige og Norge. 

5.1 Leveringsbetingelser
Forsendelser vil blive leveret mandag til fredag på den leveringsadresse, du oplyste ved afgivelse af din bestilling. Vær venligst opmærksom på, at vi kun leverer til en privat eller virksomhedsadresse – ikke til postbokse.

Der skal underskrives ved modtagelse af alle leveringer. Dog behøver det ikke at være dig, der underskriver. Det kan være en anden person på den samme adresse (f.eks. et familiemedlem, en ven, receptionist osv.) eller en nabo der underskriver for modtagelsen af pakken.

Hvis første leveringsforsøg ikke lykkes, vil du blive informeret om leveringsforsøget, og modtage en seddel der giver dig adgang til at aftente bestillingen på den angivne adresse.


5.2 Produktkontrol
Vær venligst opmærksom på, at du bærer ansvaret for de produkter, du har bestilt, når leveringen er gennemført. Hvis pakken lader til at være skadet, bedes du afvise leveringen. 

Med respekt for dine lovbestemte rettigheder, har du ansvaret for at kontrollere dine produkter for fejl og mangler, og at underrette os i tilfælde af eventuelle fejl og mangler.I tilfælde af defekte produkter eller uoverensstemmelser i forhold til din ordre, vil du have muligheden for at returnere det defekte produkt, hvorefter vi vil refundere købsprisen og alle leveringsomkostninger, når vores kundeservice har håndteret returneringen.


5.3 Leveringstider
Dine bestilte produkter vil blive leveret mandag til fredag. Det nærmere tidspunkt for leveringen afhænger af, i hvilket land leveringen skal ske. 

En ordre der er blevet afgivet på en dansk helligdag, vil blive behandlet den førstkommende hverdag efter helligdagen.

Omtrentlige leveringstider*

Danmark = 1-3 hverdage
Sverige = 2-4 hverdage
Norge = 2-5 hverdage

Hvis du har bestilt en vare på nettet fredag eftermiddag, så vil du tidligst modtage din vare tirsdag og senest onsdag i Danmark.

*Visse varer bestilles hos leverandøren når du har afgivet din bestilling. Her skal derfor påregnes længere leveringstid, normalt 4-14 dage – den længere leveringstid vil være anført på produktbeskrivelsen på webshoppen.
 

6. RETURNERING, FORTRYDELSE OG KLAGER

6.1 Annullering af bestilling før levering
Hvis du ønsker at annullere en ordre før levering, kan du kontakte vores kundeservice, der vil gøre sit bedste for at hjælpe med annulleringen (Contact us). Vi kan desværre ikke garantere, at kundeservice vil kunne annullere bestillingen, hvis du allerede har modtaget en bekræftelse pr e-mail på, at varen er afsendt. I sådanne tilfælde se venligst afsnittet "Fortrydelse og returnering af bestillinger efter levering".


6.2 Fortrydelse og returnering af bestillinger efter levering
Hvis du ikke er fuldt ud tilfreds med dit køb, har du muligheden for at fortryde din bestilling indenfor 14 kalenderdage efter du har modtaget varerne, under forudsætning af:

1.Tøjet ikke har været brugt eller vasket. Du har dog ret til at prøve produkterne for at se, om de passer, men du skal sikre dig, at du ikke har make-up, parfume eller deodorant på, hvilket kan efterlade lugt eller mærker på tøjet.

2.Tøjet skal være i samme stand og mængde med hangtags som da du modtog dem.

3.Tapeter skal være i ubrudt emballage, ligesom tapetordrer ikke kan returneres delvist. Samtlige ruller skal returneres. 

Hvis du ønsker at returnere et produkt, bedes du sende produktet retur sammen med den originale faktura.

Varerne skal returneres i original emballage, samtidig med at produktet skal være beskyttet tilstrækkeligt under transport. Transport af retur produkter sker under eget ansvar, og produkter der går tabt under transport vil ikke blive erstattet af  Magii.dk v. Kræmmerhuset Nakskov. Hvis du ønsker et produkt i en anden farve eller størrelse, beder vi dig venligst bestille det på www.magii.dk. Produkter købt via www.magii.dk kan ikke byttes i de fysiske butikker, der forhandler produkterne uden forudgående aftale.


6.3 Fortrydelsesretten
Hvis du er en privatperson og ikke køber produkter på vegne af en virksomhed, er du berettiget til at fortryde din bestilling indenfor 14 dage efter at du har modtaget produkterne. Så snart vi modtager det returnerede produkt, foretager vi et kvalitetscheck. Hvis returnering bliver godkendt, krediterer vi dit kreditkort. Vi kan kun kreditere det samme kort, der oprindeligt blev benyttet til at købe det returnerede produkt. Gem venligst din postanmeldelse, som dokumentation for, at pakken er blevet sendt retur. Hvis du ønsker at returnere et produkt, skal du selv betale fragtomkostningerne forbundet hermed.


6.4 Fortrydelsesfristen
Den 14 dages fortrydelsesret løber fra den dag du modtager varerne eller den første levering.

Fortrydelsesretten gælder fra det tidspunkt, du er indtrådt i aftalen, og vi har givet dig information herom på skrift (Dvs. på papir eller via email). Hvis informationen er ufuldstændig, udløber fortrydelsesfristen senest 3 måneder fra den dag, du har modtaget produktet. Hvis du modtager behørig information om fortrydelsesretten i løbet af denne periode, løber de 14 dages fortrydelsesret fra den dato, du modtog den behørige information. Forudsat at du har modtaget behørig information om fortrydelsesretten, vil din fortrydelsesret udløbe 14 dage efter modtagelsen. Hvis fortrydelsesfristen udløber på en lørdag, en søndag eller en helligdag i dit land, kan du vente til den efterfølgende hverdag.


6.5 Hvordan anvender du din fortrydelsesret?
Hvis du kontakter kundeservice inden returneringen f.eks. ved at sende os en email, vil det fremme ekspeditionen og tilbagebetalingen af dine penge. Derudover skal du returnere eller aflevere produktet til os indenfor en acceptabel periode efter at have sendt os skrivelsen, men ikke senere end udløbet af de 14 dages fortrydelsesret. Du kan udøve din fortrydelsesret ved inden udløbet af 14 dages perioden at overdrage produktet til postvæsenet eller en anden fragtmand, der har påtaget sig ansvaret for at fremsende produktet til os. Du kan udøve din fortrydelsesret ved at afstå fra at modtage pakken ved levering eller ved at afstå fra at afhente pakken på posthuset eller lignende. Du vil blive godtgjort købsprisen og ikke fragt og returneringsomkostningerne. Hvis vi ifølge aftale, har leveret et erstatningsprodukt fordi det oprindelige produkt ikke kunne leveres, så afholder vi returneringsomkostningerne.


6.6 Reklamationsretten
Når vi afsender produkter købt via www.magii.dk, gør vi vores bedste for at sikre at produktet er af bedste kvalitet og i perfekt stand. I tilfælde af, at produktet er defekt eller ikke stemmer overens med din bestilling, har du mulighed for at returnere det defekte produkt, og vi vil refundere købsprisen og fragtomkostninger til dig, så snart vores kundeservice har håndteret din returnering. Vær venligst opmærksom på, at produkter, der er beskadigede grundet almindeligt slid, ikke betragtes som fejlbehæftede. Reklamationen skal foretages, senest 2 måneder efter du har konstateret fejlen eller manglen. Enhver henvendelse indenfor 2 måneder efter du har opdaget defekten, er rettidig, men i visse tilfælde er det muligt, at en længere periode er gældende i forhold til lovgivningen. Kunder der er underlagt dansk ret, er berettiget til at returnere produktet indenfor 24 måneder. Kunder der er underlagt svensk ret, er berettiget til at returnere produktet indenfor 36 måneder.


6.7 Forkert vare
Til tider sker det, at en forkert vare bliver afsendt. Hvis dette er sket for dig, beklager vi meget.


7. INFORMATION OMKRING REFUNDERING
Efter vi har modtaget og behandlet din anmodning, vil du modtage din berettigede refundering. Forvent venligst, at det tager 1 uge før refunderingen krediteres din konto. Vi forsøger at behandle en refundering indenfor 3 dage efter at have modtaget din pakke sender vi dig en email for at orientere dig om, at vi har modtaget og håndteret den. Efter du har modtaget denne email, må du forvente, at der går yderligere 2-3 arbejdsdage før refunderingen bliver krediteret din konto. Den tid, denne proces tager, afhænger af hvilken bank eller kortudsteder du har. Desværre er denne forsinkelse uden for vores kontrol. Du kan forvente en refundering via samme betalingsform som blev brugt ved købet. I tilfælde af, at vi ikke er i stand til at lave en refundering direkte til dit kreditkort, vil vi kontakte dig for at arrangere en alternativ måde at refundere dig på.


8. FORUDBESTILLING
Ved forudbestillinger af produkter giver du  Magii.dk v. Kræmmerhuset Nakskov tilladelse til automatisk at debitere din konto (den betalingsmetode, som er anvendt ved bestilling), når det forudbestilte produkt er tilgængelig. Du kan annullere din forudbestilling på et hvilket som helst tidspunkt indtil det tidspunkt, hvor produktet bliver tilgængeligt, og sådan som det er beskrevet i vores returpolitik.

Husk, at forudbestillinger skal afgives på en ordre for sig selv. Din betaling bliver nemlig først trukket, når varen er afsendt til dig. 

Er der bestilt flere produkter sammen med den forudbestilte vare, vil du blive kontaktet at vores kundeservice og blive bedt om at placere en ny ordre på den/de forudbestilte produkter.


9. KONTAKT KUNDESERVICE
Har du nogle spørgsmål, kommentarer eller klager i forbindelse med dit køb, så kontakt venligst vores kunde assistance via service@magii.dk

 

10. VIRKSOMHEDSOPLYSNINGER
www.magii.dk er den officielle online forretning for Magii.dk v. Kræmmerhuset Nakskov. www.magii.dk er underlagt den danske lovgivning gennem  Magii.dk v. Kræmmerhuset Nakskov.

Adresse:
Magii.dk v. Kræmmerhuset Nakskov
Nygade 2
4900 Nakskov

Danmark
Mail: info@magii.dk
Tlf: +45 54920187
www.magii.dk
CVR-nr: 20015896

 

10.1 Tilgængelighed og gyldighed af bestilling
Vi bestræber os på at have alle varer på lager, med enkelte undtagelser. I tilfælde af at bestilte varer ikke er på lager, forbeholder vi os retten til ikke at acceptere din bestilling. Du vil blive orienteret om dette via email, og eventuelle betalinger vil blive refunderet, hvis de allerede er blevet gennemført.

Priserne og de tilbud, der ses på hjemmesiden, er gyldige på det tidspunkt, de forekommer, hvis der ikke er andre specifikke betingelser oplyst på hjemmesiden. Prisfejl, stavefejl og andre fejl eller fejltagelser kan forekomme. Vi vil kontrollere priserne som en del af vores bekræftelsesprocedure. Hvis den gældende pris er mindre end den oplyste pris, vil du blive opkrævet den laveste pris. Hvis den gældende pris er højere end den oplyste pris på vores hjemmeside, vil vi forsøge at kontakte dig. Hvis vi ikke er i stand til at komme i kontakt med dig, vil vi afslå dit tilbud og underrette dig via email.


10.2 Ophavsret og varemærker
Alt indhold på hjemmesiden, såsom, men ikke begrænset til, design, tekst, grafik, logoer, video lyd -og video klip, billeder og ikoner og sammensætningen heraf, softwarekompilationer, kildekode og software er ejet af  Magii.dk v. Kræmmerhuset Nakskov. Indholdet er beskyttet gennem såvel den danske ophavsretslov som af internationale regler på området.  Magii.dk v. Kræmmerhuset Nakskov eller vores leverandører af indhold er indehavere af ophavsretten til ovennævnte. Hjemmesidens indhold må kun kopieres til eget private brug. Enhver anden brug af informationen og materialet fra hjemmesiden, såsom reproduktion, modificering, distribution, transmission, kopiering, fremvisning eller fremførelse er strengt forbudt. Du må derfor ikke bortset fra til eget privatbrug kopiere, fremvise, downloade, distribuere, ændre, modificere, kopiere, gengive eller omformulere information, tekster, dokumenter eller andet materiale fra hjemmesiden eller enhver anden del af hjemmesiden uden udtrykkeligt samtykke fra  Magii.dk v. Kræmmerhuset Nakskov eller en af vores leverandører. Mærker, produktnavne, logoer og titler der forekommer på hjemmesiden er varemærker ejet af  Magii.dk v. Kræmmerhuset Nakskov eller andre af vores leverandører. Enhver gengivelse eller anvendelse af disse varemærker udgør en overtrædelse af ejerens rettigheder og er strengt forbudt, med mindre det er til dit eget privatbrug.


10.3 Ansvarsfraskrivelse
Vi er kun erstatningsansvarlige for skader, hvis disse skader er resultatet af overtrædelse af vores kontraktforpligtelser overfor dig, eller i tilfælde hvor et sådant ansvar følger af gældende ret. 

Hvis aktiviteter på www.magii.dk har påført dig skade, er vi kun ansvarlige for skader på Magii.dk v. Kræmmerhuset Nakskov produkter, samt rimelige og verificerbare omkostninger afholdt af dig for at finde frem til årsagen og omfanget af skaderne som et resultat af vores kontraktbrud eller ansvar under den gældende lovgivning, samt eventuelle rimelige og verificerbare omkostninger der er afholdt for at forhindre og formindske sådanne skader. 

Vi kan ikke gøres ansvarlige for skader forårsaget på tredjepart ved brug af vores produkter. Ej heller kan vi gøres ansvarlige for din forkerte anvendelse af et hvilket som helst af vores produkter. I så vid udstrækning som tilladt under loven, skal vi ikke gøres ansvarlige for skader forårsaget pga. ukorrekte oplysninger på hjemmesiden.

Ansvarsfraskrivelserne ovenfor gælder dog ikke i tilfælde, hvor du lider skade som er forårsaget af vores grove uagtsomhed eller forsætlige forsømmelighed.

Vi passer på og respekterer vores kunders personlige oplysninger og sikkerhed, selvom det ikke er muligt for os at garantere 100 % sikkerhed i forbindelse med de oplysninger og betalinger, der bliver overført online. I så vid udstrækning som tilladt under loven, skal vi ikke være ansvarlige for skader forårsaget af brugen af elektroniske kommunikationsmidler, såsom, men ikke begrænset til, skader forårsaget af fejl eller forsinkelser i leveringen af kommunikation, opfangelse eller manipulering af tredjepart eller af computerprogrammer og transmission af vira.


10.4 Information på hjemmesiden
Vi gør en stor indsats for at undgå fejl på hjemmesiden, men informationer, tekster, billeder, grafik, video og lyd klip samt andre hjemmesideservices kan midlertidigt indeholde fejl, være ufuldstændige eller ukorrekte. I sådanne tilfælde og i så vid udstrækning som tilladt under loven kan vi ikke gøres ansvarlige for eventuelle skader forårsaget af heraf, med mindre disse skader er resultatet af vores grove uagtsomhed eller forsætlige forsømmelighed.


10.5 Links
Vi er ikke ansvarlige for nogen form for brug eller indhold af internetsider, som denne hjemmeside linker til. Vi er ej heller ansvarlige for brugen af eller indhold af hjemmesider, der linker til denne hjemmeside.


10.6 Lovvalg
Uden at begrænse dine rettigheder som forbruger under lovgivningen i dit land, skal det gælde, at disse salgs- og leveringsbetingelser såvel som alle klager eller reklamationer der udspringer heraf og af brug af - eller ved shopping på hjemmesiden, reguleres efter dansk ret.


10.7 Vores ret til at ændre disse salgs- og leveringsbetingelser
Vi forbeholder os ret til at revidere og ændre disse salgs- og leveringsbetingelser fra tid til anden. 

Din ordre vil være underlagt de politikker og salgs- og leveringsbetingelser, der gælder på det tidspunkt, du bestiller produkter fra os, medmindre der er foretaget ændringer, der er påkrævet gennem lov eller ved pålæg af relevante myndigheder, i så fald vil ændringerne være gældende i forhold til ordrer der tidligere er afgivet af dig. Hvis vi ændrer disse politikker eller disse salgs- og leveringsbetingelser efter du har afgivet dit tilbud, men inden vi sender dig ordrebekræftelsen, vil vi orientere dig om dette. Hvis du ikke underretter os om, at du kan acceptere disse nye politikker eller disse nye salgs- og leveringsbetingelser indenfor syv arbejdsdage, vil vi annullere dit tilbud og orientere dig om dette via email.