Facebook Pixel

Ombytning og retur på magii.dk

 

Det er naturligvis vores håb at du er lige så begejstret for den vare du modtager fra Magii.dksom vi er. Skulle det ikke være tilfældet, kan du herunder se hvordan du bytter/returnerer.

 

FORTRYDELSESRET

 

Du har altid 14 dages fortrydelsesret når du handler på magii.dk. Dette betyder, at du som kunde har rettighed til at fortryde dit køb ved at meddele Magii.dk senest 14 dage efter at du har modtaget den bestilte vare. Herefter skal varen sendes retur indenfor 5 dage fra den dato du har meddelt, at du vil benytte din fortrydelsesret. Købesummen krediteres på din konto inden 14 dage efter, at magii.dk har modtaget varen retur.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen. Det vil sige, for at udøve fortrydelsesretten skal du meddele vores kundeservice din beslutning om at fortryde dit køb i en utvetydig erklæring. F.eks. ved postbesørget brev eller e-mail sales@magii.dk.

For at du som kunde kan dokumentere, at varen er tilbagesendt rettidigt, bør du få en kvittering for afsendelse. Du afholder selv udgifterne i forbindelse med returnering af varen. Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind, i fin stand og i original emballage. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

RETURNERING

Hvis du fortryder købet, skal varerne tilbageleveres til den returadresse der er angivet i pakkens følgeseddel.

Ved tilbagelevering bør du sørge for, at varerne er forsvarligt indpakket, da du selv har ansvaret for pakken/varerne, indtil vi modtager den. Gem postkvittering og/eller track and trace nummer. Du skal selv betale udgifterne ved tilbagelevering af varen, når du fortryder. Varer, der går tabt under transport, vil ikke blive erstattet af os. Det betyder også, at du skal forvente at betale, hvis varen bliver skadet eller forsvinder under en returlevering til os.

Varen skal returneres til:
Magii.dk
Nygade 2
4900 Nakskov

VIGTIGT

 Du skal vedlægge en kopi af din ordrebekræftelse/den originale faktura eller anden dokumentation for dit køb.

TILBAGEBETALING

Når vi modtager den returnerede vare, tjekker vi den igennem for fejl og mangler. Hvis vi vurderer at varen i orden, får du tilbagebetalt det beløb, du har indbetalt til os ved købet. Tilbagebetaling sker indenfor 14 dage.

BEMÆRK

 

Du kan miste dit købsbeløb, helt eller delvist. Det sker, hvis:

- varen har været brugt eller emballagen er brudt. Du har ret til at prøve tøj, sko etc., for at se, om de(t) passer, men du skal sikre dig, at du ikke har make-up, parfume eller deodorant på, hvilket kan efterlade lugt eller mærker på tøjet.

- varen er blevet beskadiget, mens du havde ansvaret for den,

- varen ikke er i samme stand og mængde med hangtags, som da du modtog det.

- du har brugt/håndtereret varen på anden måde, end det var nødvendigt, for at du kunne fastslå varernes art, egenskaber og den måde, som de fungerer på.  

- den leverede vare normalt er plomberet eller forseglet, og vi ser, at varen ikke er plomberet og eller forseglet ved returneringen.

 

BYTTE

 

Når du vil bytte en vare købt på magii.dk, bedes du lave en ny ordre på det, som du vil bytte til. Sådan her gør du:

 

 1: Send en mail til sales@magii.dk og udfyld den returseddel du får tilsendt pr. mail.

 2: Læg retursedlen sammen med det som du vil bytte/returnere i en æske som kan klare transporten. Brug gerne samme pakke som du modtog dine varer i og luk den på ny. Du kan naturligvis benytte en anden indpakning hvis du ønsker.

 3: Noter den returadresse der er angivet på retursedlen, og aflever pakken til nærmeste posthus. Husk at gemme kvitteringen indtil vi har registreret din retur.

 4: Når vi har modtaget pakken og behandlet din retur, sender vi den nye, ønskede vare.  

 

 

 BEMÆRK

 

Der gælder de samme regler for ombytning som ved fortrydelsesret.

 

 Hvis du giver en gave væk, gælder de 14 dages ombytning/fortrydelsesret fra den dag du har modtaget din pakke og IKKE fra den dag du giver gaven væk.